De Stille Kracht Drunen
                Massagepraktijk

U kunt ook terecht voor;

Klankenreizen (ook in company): Geluid is klank en klank is trilling. Die trillingen hebben hun uitwerking op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spritueel vlak. De klanken kunnen een helende en ontspannende werking hebben voor het lichaam.

Reiki behandelingen en  inwijdingen: Een Reikibehandeling is feitelijk het doorgeven van universele levensenergie die voedend en harmoniserend kan werken. Reiki kan worden toegepast voor allerlei klachten, en zorgt eveneens voor versterking van gezondheid en welbevinden. 

Yoga en Mindfullnes (ook in company): Is een combinatie van oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie om dichter bij jezelf en in je lijf te komen. 

Munay-Ki rites:Is een serie van 9 inwijdingen (het activeren van jouw energievelden) waarbij je "oude" dingen in je leven los mag laten en een nieuwe wending aan je leven kunt gaan geven.        Je komt weer in je eigen kracht..

Stervensbegeleiding: (Spirituele) Begeleiding in de laatste levensfase voor stervende en hun naasten. Zowel geestelijke zorg en begeleiding als praktische tips voor een goed voorbereiding op wat komen gaat. Het belang van samen zijn met een lach en een traan. Samen uitzoeken wat voor u NU belangrijk is. En zorg dragen voor optimaal comfort in deze laatste fase zodat u rustig afscheid kunt nemen van uw dierbaren en het leven.